Van Fiets naar E-Bike

Buiten de gewone fietsherstellingen biedt Het Groot Verzet ook de mogelijkheid aan, om van je trouwe tweewieler een volwaardige E-bike te maken.


Heb je een goede fiets, waarop je je goed voelt; die perfect "zit"; en je denkt er over na om de aanschaf van een E-bike te overwegen; Het Groot Verzet kan er voor zorgen dat je je "Stalen Ros" niet voor een habbekrats moet verkopen, maar kan ombouwen tot een volwaardige E-bike.


Veldia is een Nederlands/Belgisch  bedrijf met hoogwaardige producten, en zijn een grote speler op de markt, als het gaat om ombouwen van "fiets naar E-bike".


Het Groot Verzet werkt met de Veldia producten vanwege de "no-nonsens" aanpak van het familliebedrijf uit Niel-bij -As (B).


Veldia ontwikkelt "state-of-the-art" accu's, met de BMS technologie van Tesla, waardoor de levensduurte van de accu aanzienlijk verhoogd (vandaar ook de 5-jaar garantie op de Veldia LL-accu!)

Meer info over type accu's: klik hier


Heb je geen idee voor welke aandrijving je moet gaan: voorwiel-, achterwiel- of middenmotoraandrijving; welke accu het beste is, of eender welke vraag onopgelost blijft, kom gerust eens langs, en we voorzien je van de nodige info.


Je kan je al eens informeren op de website van de E-Fietsspecialist (Veldia) zelf; ze hebben alvast een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen.

www.E-Fietsspecialist 


Heb je je keuze gemaakt voor welke ombouwset je gaat? Wij bestellen het, en maken van je trouwe tweewieler, op een halve dag, een volwaardige E-bike!!


Ook op afspraak!