kalender


   

     De vrienden van

 't GROOTverZET

zijn verheugd

volgende concerten

aan te mogen  kondigen :

Dan Stuart & Don Antonio Zaterdag 23 Maart - 20 uur

 

"Danny & Dusty" zullen uiteindelijk na 23 Maart gepasseerd zijn langs "Het Groot Verzet", zij het met een jaar tussentijd...

Met fierheid kunnen we verkondigen dat Dan Stuart (USA) en Don Antonio (It)hun opwachting maken op zaterdag 23 Maart 2019 om jullie muzikaal te entertainen met songs uit het grote oeuvre van Dan & Don.

 

Dan Stuart was de frontman van de legendarische Green On Red, één van de beste bands uit de zgn. Paisley Underground scene welke midden jaren '80 hun hoogtepunt kende. Zij mixten Rock met Country en zelfs een vleugje punk. Prachtige songs uit hun repertoire zijn o.a.: "Time ain't nothing","That's what dreams", "We ain't free"....

 

Samen met leden van o.a. The Dream Syndicate en The Long Ryders, vormen ze de supergroup "Danny & Dusty", waarmee ze het legendarische "The Lost Weekend" uitbrachten. (Steve Wynn - Dream Syndicate, en Chris Cacavas - GoR, openden HGV vorig jaar)

 

Na de split van GoR, verhuisde Dan naar Oaxaca in Mexico, vanwaar hij, na zijn scheiding zich vestigde in Mexico Stad. Dan bleef muzikaal actief, maakte enkele albums , hetzij onder "The Slummers", hetzij onder eigen naam.

Buiten muziek maken, zette Dan zich ook aan het schrijven, en heeft ondertussen twee romans uit.

"The unfortunate Demise of Marlowe Billings" is de titel van zijn laatste boek én plaat, welke hij komt voorstellen onder begeleiding van Don Antonio op electrische gitaar in Het Groot Verzet.

 

Dan Stuart kondigde vorig jaar aan, dat deze plaat zijn "pensioneringsplaat" ging zijn, waardoor het best zou kunnen zijn dat het de laatste keer gaat zijn dat Dan deze kant uitkomt...

 

Don Antonio is een fantastische gitarist; welke zijn sporen reeds verdient heeft als frontman van "Sacri Cuori". Samen met leden van deze band,begeleidde hij o.a. Richard Buckner, Howe Gelb, Robyn Hitchcock en, onlangs nog Alejandro Escovedo . Met Alejandro maakten ze het album "The Crossing".

 

Don heeft ook een solo-album uit waarvan hij enkele nummers komt voorstellen als "warm up" voor Dan.

 

Zaterdag 23 Maart - 20 uur

 

reserveringen via : geert@tgrootverzet.be 

of via contactpagina

 

links:

http://marlowebillings.com/

https://www.youtube.com/watch?v=NfFo0r9Zouc

 

 

 

Contact


Ijzerenwegstraat 55 • 2547 Lint

tgrootverzet.be

0474 92 61 62